#АДЕЇСТИ | ГОСТІ

07.06.2016
116

«Хто ходить в гості зраночку, той чинить вельми мудро» - за цим, озвученим Вінні-Пухом принципом діяли і ми, навідавшись до кав’ярні «Гості» вранці, коли його завсідники ще сплять. Бесіда з власником і креативним директором (а також барменом, столярем, дизайнером, саунд-продюсером тощо в одній особі) Євгеном вийшла за рамки звичних для #адеїстів тем. З кого має складатися команда для старту закладу? Скільки сьогодні потрібно грошей, щоб запустити кав’ярню? Чому оновлення закладу треба робити вже через півроку? Філософія ресторанного підприємництва, правильний підхід до пошуку мотивації у цій сфері, межа ентузіазму і помилки як складова успіху – усе це, дорогі #адеїсти, у коротенькому лайфхаку «Як відкрити заклад харчування в Кривому Розі і не завалитись одразу».

Поділитися з друзями

Дивитися ще

  • #АДЕЇСТИ | CUPMAN Espresso Bar
  • #АДЕЇСТИ | I feel Espresso Bar
  • #АДЕЇСТИ | L1